Forum de Astrologie

Analiza partilor arabe-mod de lucru

Moderatori: corina, d3str0y3r, admin

Analiza partilor arabe-mod de lucru

Mesajde Onix » 12 Mar 2010, 00:03

Am citit pe site (postat de Corina) materialul despre studiul Partilor arabe- introduci datele tale si ti se calculeaza automat o serie de aspecte favorabile sau nu pe diferite parti. Ce nu inteleg si mi-ar placea sa stiu cum sa interpretez:
la fiecare categorie (parte) apar o suma de favorabilitati, conjunctii sau discordante intre parti cu planete ( de obicei cate 3-4)- ca sa pot intelege daca partea respectiva este aspectata pozitiv sau nu, sau sa elucidez detalii de interpretare, cum procedez, insumez cate sunt favorabile si fac comparatie cu numarul celor discordante sau trebuie sa caut explicatii pentru fiecare aspect in parte... asta daca am reusit sa ma fac inteles...
Onix
Incepator

Re: Analiza partilor arabe-mod de lucru

Mesajde Onix » 26 Mar 2010, 21:17

Chiar nu stie nimeni cum se lucreaza cu partile arabe?
Onix
Incepator

Mesajde corina » 27 Mar 2010, 04:18

Fiecare planeta care aspecteaza o parte araba influenteaza ceea ce reprezinta ea in functie de natura aspectului si caracteristicile sale. Spre exemplu, Saturn intr-un aspect favorabil cu o parte va reprezenta un aspect care se realizeaza in timp, lucruri stabile si de durata, intr-un aspect negativ va aduce provocari, necesitatea de a invata sa aiba rabdare si pana cand nu se va da dovada de perseverenta va nega ceea ce ar trebui sa ofere acea parte araba; Jupiter intr-un aspect pozitiv aduce sansa, incredere si oportunitate iar intr-un aspect negativ excese, incredere nemotivata, risipa. Trebuie judecate logic, ce semnifica fiecare planeta si fiecare parte araba si influenta pe care cea dintai o exercita asupra a ceea ce semnifica partea respectiva.

Spre exemplu:

Partea Substantei semnifica castigurile, profitul si lucrurile materiale. Daca este bine aspectata semnifica o pozitie buna a nativului din punct de vedere material iar daca este prost aspectata contrariul. Daca este in aspect favorabil cu Saturn persoana in cauza va acumula bogatie sau bunuri materiale in timp, printr-o activitate stabila si parcurgand toate etapele; poate beneficia de sustinerea unor persoane aflate in pozitii de responsabilitate. Daca aspectul este nefavorabil exista tendinta de risipa, incearca sa acumuleze prin alte mijloace decat cele saturniene si pana cand nu va invata sa foloseasca aceasta influenta se va considera mai degraba nenorocos la acest capitol deoarece va fi nevoit sa repete anumite actiuni, sa depaseasca obstacolele si sa invete sa se planifice. Daca e vorba de Uranus, acesta semnifica o schimbare brusca (sau mai degraba schimbari) in domeniul financiar pentru persoana in cauza, acumularea se face prin actiuni rapide si profitand de oportunitati, anticipand mai degraba intr-o maniera vizionara decat planificata consecintele actiunilor sale. Si cam asa se judeca pentru fiecare in parte.
www.astrospot.ro
corina
Astrolog

Mesajde Dore » 27 Mar 2010, 21:06

si daca corina nu e aspectat saturn si nici uranus si de exemplu ;partea substantei e in aspect favorabil cu luna si cu jupiter si in aspect discordant cu pluto ? ce inseamna asta? imi cer scuze ca am intervenit asa dar mi-a placut intrebarea pusa de prietenul nostru.
Dore
Avansat

Inapoi la Natala