Forum de Astrologie

Exista compatibilitate?

Aici puteti pune intrebari legate de relatiile voastre cu partenerul de viata sau sot/sotie.

Moderatori: corina, d3str0y3r, admin

Exista compatibilitate?

Mesajde Cendrillon » 09 Mar 2010, 03:03

Buna tuturor , am pus o intrebare aici in urma cu ceva vreme si dupa ce am citit mai multe topicuri cred ca am formulat-o gresit. Sunt Rac , 08 iulie 1985 , locul nasterii Tg-Jiu relocare Bucuresti si as vrea sa stiu ce compatibilitate exista cu un barbat Scorpion 18 noiembrie 1979 , locul nasterii Paris. Nu ma cunostinte aprofundate de astrologie , cunosc cateva notiuni de baza. Amandoi avem casa 7-a a casatoriei in semne duble , el a mai fost casatorit, eu nu. De asemenea eu am Venus in casa a 8-a iar el are Martele in casa a 8-a. Pe harta mea Martele se afla in casa 9-a care am inteles ca reprezinta legaturile cu strainatatea , iar el are Venus in Sagetator. Sunt importante aceste aspecte?
Daca poate cineva sa ma ajute cu niste lamuriri as fi foarte recunoscatoare!! Multumesc
Cendrillon
Incepator

Re: Exista compatibilitate?

Mesajde Cendrillon » 09 Mar 2010, 03:17

am uitat sa precizez ora nasterii , eu 14.20 , el 10.00
Cendrillon
Incepator

Mesajde Dore » 09 Mar 2010, 18:20

vezi ca mai nou este raportul de compatibilitate contra cost care este foarte bun si complet.
Dore
Avansat

Mesajde mihaela.bp » 09 Mar 2010, 21:25

Dore scrie:vezi ca mai nou este raportul de compatibilitate contra cost care este foarte bun si complet.

da, si eu il recomand. chiar este f bun!!!!!
mihaela.bp
Aspirant

Inapoi la Partener/sot