de mialmi » 28 Apr 2009, 20:05
Corina,eu acum am 39 de ani am deschis o mica societate de croitorie comanda si rochii unicat.M-am casatorit la 16 ani si am 2 copii ,un bait de 22 de ani si o fata de 20 de ani.Intradevar ,ce spui tu ca am inceput anul trecut...mi-am reluat studiile,anul asta termin liceul si am de dat bac-ul pt care imi fac oarecum probleme din cauza matematicii,si mi-as dori tare mult sa-l trec pentru ca as vrea sa m-a inscriu si la facultate,si imi fac griji pentru ca nu mai am timp de pierdut.Am 39 de ani si cu facultatea 4-5 sunt destul de batrana.spuneam ca nu stiu daca menirea mea este ceea ce fac pentru ca eu as fi dorit sa fac aceste studii la vremea lor,dar greselile tineretii nu mi-au permis.Imi place oarecum ceea ce creez dar simt ca as putea sa fac altceva,ca eu sunt in aceasta lume pentru alta treaba,daca am voie sa vorbesc despre o viata anterioara,nu stiu ce am facut dar eu cred ca acum trebuie sa ajut multa lume,nu stiu cum dar asta simt.Eu oricum ajut cat pot dau si ce nu am castigat inca,daca vad ca cineva e la greu ,chiar daca nu am ,dar stiu ca am de incasat niste bani pe o rochie s-au alt produs m-a si gandesc sa-i dau acelei persoane,chiar daca eu nu mai am nimic.intradevar m-a supar cam usor dar la fel de repede imi dau seama ca nu merita,si caut sa m-a linistesc.ce sa mai spun despre mine,doamne cate ar fi de spus....dar daca ai sa ai timp pe mess poate dialogam si atunci m-a intrebi ce este nevoie.iti multumesc din suflet pentru timpul acordat.