Forum de Astrologie

astrologie previzionala

Orice alta intrebare care nu se incadreaza in categoriile anterioare.

Moderatori: corina, d3str0y3r, admin

astrologie previzionala

Mesajde mihaela2009 » 29 Mar 2009, 20:54

Draga Corina,in primul rind iti multumesc pentru "rapoarte":nici daca m-as fi descris eu nu reuseam asa cum ai facut-o tu,foarte "in"daca imi permiti o astfel de exprimare.Un sigur lucru te implor sa ma ajuti:sint intr-o relatie aflata in impas,daca ai putin timp,te rog ,poti sa tragi un ochi pe astrograma compatibilitatii?ce sa facem sa fie bine daca se poate sau mai bine ne vedem fiecare de drumul lui?.Datele mele le ai,ale lui:17.08.1965,ora 01.00 la Piatra Neamt.Multumesc,o saptamana buna.
mihaela2009
Incepator

Re: astrologie previzionala

Mesajde corina » 02 Apr 2009, 16:57

Am nevoie in primul rand sa stiu ce tip de relatie aveti. Daca locuiti impreuna, daca sunteti casatoriti sau ce alt tip de relatie este pentru ca fiecare se incadreaza altundeva. Asta pentru a-ti putea spune mai multe despre ce trebuie sa faceti ca sa va fie bine. Relatia poate merge dar sentimentele trebuie intretinute. Cred ca ti-ar fi mai folositor daca am avea o discutie: astrospot_ro@fac doar spam.
www.astrospot.ro
corina
Astrolog

Mesajde mialmi » 28 Apr 2009, 08:49

buna ziua.Corina,te rog daca ai timp si daca vrei spune-mi si mie ce-i cu viata mea?sincer nici nu stiu ce sa scriu acum.nu stiu ce am gresit in viata ,dar simt ca nu ceea ce fac eu acum este menirea mea pe pamant.sunt dezorientata si debusolata.oare acesta este destinul meu?te rog daca vrei sa-mi raspunzi.ti-am cerut add in lista de mess,poate vorbin si am sa spun mai multe detalii.multumesc anticipat.mialmi.
mialmi
Incepator

Mesajde corina » 28 Apr 2009, 09:26

Da-mi si mie te rog datele tale.
www.astrospot.ro
corina
Astrolog

Mesajde mialmi » 28 Apr 2009, 13:46

corina scrie:Da-mi si mie te rog datele tale.

nascuta la 15 01 1970 la iasi romania ora 9 si 45 minute am.multumesc din suflet pentru ca ai raspuns imediat.
mialmi
Incepator

Mesajde corina » 28 Apr 2009, 18:49

Ti se repeta in solara anumite aspecte din astrograma natala si acet lucru semnifica evenimente sau indeplinirea unor lucruri. Daca te interesaza ceva anume precizeaza-mi ce. Emotiile tale sunt legate de amintiri, poti experimenta si sentimentl ca nu esti iubita, te simti singura; o alta zona afectata este cea a parteneriatelor unde trebuie sa te comporti cu maturitate deoarece fiecare posibila iesire a ta (revolta, actiune impuilsiva indusa de Uranus de tranzit in casa 1) va fi taxata. Este insa o perioada excelenta pentru a munci la un proiect pe termen lung in singuratate sau in spatele scenei (aici depinde specific de ceea ce faci saca se incadreaza sau nu la aceasta influenta pentru ca daca ai o meserie care presupune iesirea in public nu esti favorizata). Acum nestiind exact cu ce te ocupi si despre ce e vorba e destul de dificil. Cum pot eu sa-ti spun daca ceea ce faci tu este sau nu adecvat profiului tau astrologic daca nu stiu ce faci? Astrograma e matematica ;) . Oricum zonele mai sensibile sunt cele legate de ceialalti, de propria ta persoana, de directia ta in viata (pluto in casa a 10 care va fi la inceputul anului urmator in sextil cu guvernatorul carierei tale - acesta va fi un aspect favorabil si probabil atunci vei stii cu exactitate ce vrei sa faci si va avea loc o schimbare pozitiva la acest nivel) dar acestea le poti gasi online la interpretari astrograma: tranzit. Daca vrei mai multe detalii am nevoie de mai multe informatii sau macar spune-mi ce anume iti doresti. Eu pot sa iti dau niste linii de dezvoltare personala care sa te ajute dar am nevoie sa stiu punctul de pronire. Spre exemplu anul trecut ar fi trebuit ca scopurile si idealurile tale sa treaca printr-un proces de transformare, sa evolueze si sa ai o intelegere mai profunda asupra a ceea ce vrei tu de la viata, sa faci planuri. Anul acesta ar fi momentul sa incepi ceva, sa muncesti sa te organizezi pentru ca la anul sa incepi sa culegi rezultatele si sa se vada o avansare concreta in directia ta in cariera si in viata. Daca tu incrci sa faci cu totul altceva in acest an nu iti va fi usor si este normal sa ai diverse stari. Si asta doar la capitolul directie in viata/cariera. Depinde de liberul tau arbitru si de ceea ce ai facut pana acum.
www.astrospot.ro
corina
Astrolog

Mesajde mialmi » 28 Apr 2009, 20:05

Corina,eu acum am 39 de ani am deschis o mica societate de croitorie comanda si rochii unicat.M-am casatorit la 16 ani si am 2 copii ,un bait de 22 de ani si o fata de 20 de ani.Intradevar ,ce spui tu ca am inceput anul trecut...mi-am reluat studiile,anul asta termin liceul si am de dat bac-ul pt care imi fac oarecum probleme din cauza matematicii,si mi-as dori tare mult sa-l trec pentru ca as vrea sa m-a inscriu si la facultate,si imi fac griji pentru ca nu mai am timp de pierdut.Am 39 de ani si cu facultatea 4-5 sunt destul de batrana.spuneam ca nu stiu daca menirea mea este ceea ce fac pentru ca eu as fi dorit sa fac aceste studii la vremea lor,dar greselile tineretii nu mi-au permis.Imi place oarecum ceea ce creez dar simt ca as putea sa fac altceva,ca eu sunt in aceasta lume pentru alta treaba,daca am voie sa vorbesc despre o viata anterioara,nu stiu ce am facut dar eu cred ca acum trebuie sa ajut multa lume,nu stiu cum dar asta simt.Eu oricum ajut cat pot dau si ce nu am castigat inca,daca vad ca cineva e la greu ,chiar daca nu am ,dar stiu ca am de incasat niste bani pe o rochie s-au alt produs m-a si gandesc sa-i dau acelei persoane,chiar daca eu nu mai am nimic.intradevar m-a supar cam usor dar la fel de repede imi dau seama ca nu merita,si caut sa m-a linistesc.ce sa mai spun despre mine,doamne cate ar fi de spus....dar daca ai sa ai timp pe mess poate dialogam si atunci m-a intrebi ce este nevoie.iti multumesc din suflet pentru timpul acordat.
mialmi
Incepator

Mesajde corina » 28 Apr 2009, 21:09

mialmi, daca vrei sa vorbim din punct de vedere al unei vieti anuetrioare exact asta ai facut: te-ai ocupa de ceialalti, acum insa trebuie sa te ocpi de tine de dezvoltarea ta personala. Saturn aspectand axa karmica si fiind in opozitie cu Capul Dragonului (ceea ce trebuie sa faci tu acum) te impiedica sa iti urmezi calea si dupa cum observi tendinta este de a te orienta din nou spre ceialalti. Decizia de a-ti continua studiile este una excelenta din acest punct de vedere iar acum este chiar un moment bun pentru a corecta acele erori din tinerete (ma refer aici la faptul ca te-ai abandonat pe tine pentru ceialalti). Eu nu te-as sfatui sa iei o decizie chiar acum pentru ca ea va veni in cursul anului de la sine. Este un timp excelent pentru a invata, pentru a te documenta si a te redescoperi pe tine ca individ. Eu sunt convinsa ca iti vei gasi calea ca sa spun asa si menirea si vei simti ceea ce trebuie sa faci cu adevarat. faptul ca ai desfasurat o activitate creativa este o forma de autoexprimare si destul de curand vei descoperi ca esti capabila sa tranformi si aceasta zona a vietii tale. Acesta este un an de pregatire. Trebuie doar sa ai rabdare, sa iti amintesti ce visezi (in cazul tau poti obtine chiar informatii utile) si sa te gandesti mai mult la tine. :D
www.astrospot.ro
corina
Astrolog

Mesajde mialma » 29 Apr 2009, 09:02

multumesc,Corina,esti ca un balsam pentru sufletul meu.Chiar asa este ,simt ca asta am facut(am ajutat pe ceilalti)si parca asta sunt tentata sa fac.de multe ori m-a gandesc sa nu fiu ridicola oferindu-mi ajutorul ,unei persoane care vad eu ca ar avea nevoie de mine,fara ca aceasta sa mi-l ceara.oricum dupa cele scrise de tine am sa incerc sa notez visele si sa incerc sa am grija si de mine.daca tu spui ca este bine ca am reinceput studiile e grozav,poate voi reusi sa merg mai departe.multumesc din suflet.sa-ti de-a dumnezeu sanatate.
mialma
Incepator

astrologie previzionala

Mesajde allynutza88 » 29 Apr 2009, 21:12

Buna corina, ai putea sa ma ajuti si pe mine cu niste sfaturi referitoare la astrograma mea previzionala? M-ar interesa foarte mult de ceea ce se va intampla in viata mea in legatura cu dragostea si cariera... 04.06.1988 14:00 Constanta
allynutza88
Incepator

Urmatorul

Inapoi la Altele