Am primit deja invitatia la vizita medicala pt Canada - inca din noiembrie dar in dec am avut o interventie chirurgicala si m-am programat pt februarie la Budapesta. Din discutia antica si de demult pe care am purtat-o cu tine, Corina, retin ca imi ziceai ca-n Toronto nu prea e ok sa merg. Nu retin sa-mi fi zis tu de ce, dar uite ca pt ca ma apropii cu pasi repezi de plecare si prietenii la care preconizez sa merg stau la cativa km de Toronto, vreau sa stiu ce zona ar trebui totusi sa aleg? In orice caz pe partea engleza am aplicat si acolo vreau sa merg. nu Quebec - e si mai frig decat in restul Canadei si as vrea cum spuneam partea engleza. Intrebarea mea vizeaza atat sfera profesionala cat si sentimentala - cuplu si chiar si prieteni - avand in vedere ca cei la care urmeaza sa merg am o vaga presimtire ca nu sunt suficient de fair play ....nu stiu exact de ce ...

mai multe motive cumulate. Desi ei insista sa merg la ei...Referitor la Toronto imi ziceai mai demult ca e si Pluto pe cuspida casei a8-a ...si m-ar dezavantaja locul...dar pt mine termenii astia si "cuspida"si ce e cu casa a 8-a sunt limbi straine

deci o sa te rog sa revii la sub asta explicandu-mi in limbaj cat mai "comestibil" pt un simplu curios ca mine si nu cunoscator, pt a-mi putea face o parere.
Merci mult pt eventualul raspuns!